Vīzas uz Baltkrieviju
Risinām jautājumus saistībā ar dažādu valstu vīzu režīmu
Jau vairāk kā 25 gadus mēs palīdzam mūsu klientiem nokārtot dokumentus vīzu saņemšanai uz Baltkrieviju un citām valstīm.

Garantējam savlaicīgu vīzu saņemšanu, sniedzam konsultācijas un visu nepieciešamo informāciju, garantējam dokumentu un personīgo datu drošību
Tūrisma
Ar viesnīcas rezervāciju Baltkrievijā
Privāta
Vienreizēja līdz 30 dienām
Divreizēja līdz 30 dienām
Tranzīta
Vienreizēja/divreizēja/daudzreizēja
Daudzreizēja vīza bērniem līdz 6 gadiem
Darījumu
(bizness)
Vienreizēja/divreizēja/ daudzreizēja līdz 30
dienām/ līdz 90 dienām (ja ir LR un BR vēstules)
Komerciāla
(ar uzturēšanās atļauju uz 1 gadu)
Ja ir nepieciešamie dokumenti
Grupas
(Sākot no 6 cilvēkiem)
Vienreizēja
Vīzas noformēšana
Uzrakstiet iesniegumu un saņemiet bezmaksas konsultāciju no vīzu noformēšanas menedžera
Pase (ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 3 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)

1 fotogrāfija (krāsaina, balta fonā, izmērs 3.5x4.5, 80% jāaizņem sejai, ne vecāka par 6 mēnešiem.)

Bērniem (līdz 18 gadiem) - dzimšanas apliecības kopija un abu vecāku pases kopijas

Dzīvesvietas adrese Baltkrievijā (obligāti)

Obligāta apdrošināšana uz visu brauciena laiku (var noformēt pie mums)

Nepieciešamie dokumenti daudzkārtējai vīzai uz 1 gadu:

  • Oriģinālais ielūgums no Baltkrievijas partneriem;
  • Sadarbības līguma kopija starp Latvijas un Baltkrievijas uzņēmumiem ar oriģinālo apstiprinājumu no Latvijas puses kopā ar zīmogu un parakstu; ( līguma termiņam jāatbilst vīzas termiņam;
  • Izziņa no darba vietas krievu valodā.


Noformējot Baltkrievijas tranzīta vīzu, ja vīza uz trešo vai galamērķa valsts nav vajadzīga, par pamatu tranzīta vīzai var kalpot:

  • Avio vai autobusu biļetes vai galamērķa valsts vīza (ja vīza ir obligāta), vai zaļā karte
  • Transportlīdzekļa apdrošināšanas polise, kas darbojas trešā vai galamērķa valsts teritorijā
  • Līgums vai vienošanās, kas paredz braukšanu trešā vai galamērķa valstī
  • Nosūtošas organizācijas iesniegums
  • Apliecinājums par pastāvīgu dzīvesvietu vai darba esamību trešā vai galamērķa valstī
  • Dokuments, kas apliecina īpašumtiesībās uz nekustamo īpašumu trešā vai galamērķa valstī
  • Apliecinājums par ģimenes locekļu apbedīšanu trešā vai galamērķa valstī
  • Citi dokumenti, kas apliecina ceļojuma mērķus un termiņus

Ja Jūs brauciet ar autobusu, automašīnu vai ar citu virszemes transportu, tad vīzai jābūt slēgtai 1 (vienu) dienu pēc atgriešanās.

Svarīga informācija
Ar 2010. gada 1.novembri ceļošanai ārpus Šengenas zonas vairs nebūs derīgas pases, kas tika izsniegtas ar derīguma termiņu uz 50 gadiem.